Η καλαισθησία αντικαταστάθηκε από την ασφάλεια…

LIMANI PREBEZA14

LIMANI PREBEZA14Μετά το πλήθος επικριτικών σχολίων που προκάλεσαν οι απόψεις της όπως είχαν διατυπωθεί στα επίσημα πρακτικά, η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, αποφάσισε να πάρει πίσω την…. καλαισθησία και να την αντικαταστήσει με την…. ασφάλεια!

Ο λόγος για την απόφαση απομάκρυνσης των ψαράδων από την παραλία της Πρέβεζας, η οποία έγινε θέμα πανελληνίως!

Με το ίδιο πρακτικό που δημοσιεύθηκε εκ νέου στο Διαύγεια στις 20 Απριλίου έγινε αλλαγή στους λόγους για τους οποίους πάρθηκε η απόφαση για μετακίνηση των ερασιτεχνών αλιέων από την παραλία της Πρέβεζα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου είχε δημοσιευθεί το με αριθμό απόφασης 55/2015 απόσπασμα από το πρακτικό της 7ης συνεδρίασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με θέμα «Μετακίνηση ερασιτεχνών ψαράδων», σύμφωνα με το οποίο η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου εισηγήθηκε την μετακίνηση των ψαράδων από την παραλία στο σημείο πριν από το Τουριστικό περίπτερο, για λόγους καλαισθησίας.

Με τον ίδιο αριθμό δημοσιεύεται εχθές 20 Απριλίου στο Διαύγεια, ξανά το πρακτικό σύμφωνα με το οποίο η εισήγηση της προέδρου αλλάζει και οι λόγοι καλαισθησίας γίνονται λόγοι ασφάλειας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Κατά τους θερινούς μήνες που η άφιξη τουριστικών σκαφών στο Λιμάνι της Πρέβεζας είναι ιδιαίτερα αυξημένη, για λόγους ασφαλείας της ναυσιπλοΐας, της ασφαλούς πρόσδεσης των ιστιοπλοϊκών σκαφών και της σωστής λειτουργίας του Λιμένα, θα ήταν καλό οι ερασιτέχνες ψαράδες να μην ψαρεύουν ανάμεσα στα σκάφη που έχουν προσδέσει στο λιμάνι…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ