Η επτάδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων

SYRIZA YPO1

SYRIZA YPO1Τους υποψήφιους βουλευτές στο Νομό Ιωαννίνων, παρουσίασε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρουσίαση έγινε από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστα Βενέτη, ο οποίος χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο αριστερό, αγωνιστικό και νικηφόρο.

SYRIZA YPO3«Η μακρά προεκλογική περίοδος που ξεκίνησε από τις ευρωεκλογές θα τελειώσει στις 25 Ιανουαρίου. Η ανατροπή είναι αναγκαιότητα και θα γίνει πραγματικότητα. Και θα σημάνει ξερίζωμα του παλιού και του σάπιου και ελπίδα για το λαό και τη χώρα», σημείωσε ο κ. Βενέτης και κάλεσε τον Γιαννιώτικο λαό να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να ξημερώσει μια άλλη μέρα.

SYRIZA YPO2Υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων είναι ο Γιάννης Καραγιάννης, οικονομολόγος- σύμβουλος επιχειρήσεων, ο Χρήστος Μαντάς ψυχίατρος, πανεπιστημιακός, ο Γιάννης Παπαδημητρίου δικηγόρος, πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Άρης Σπέγγος μηχανικός παραγωγής και διοίκησης, εκπαιδευτής καταδύσεων, ο Γιάννης Στέφος δάσκαλος, δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων, η Μερόπη Τζούφη παιδίατρος, παιδονευρολόγος, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, και η Ηλιάνα Τσολιού κτηνίατρος μέλος του ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ