Η εξαφάνιση του Βαγγέλη και η έλλειψη μέτρου…

BAG GIAKOYM

BAG GIAKOYMΗ εξαφάνιση του νεαρού σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη συγκλονίζει την Ελλάδα επί είκοσι και πλέον ημέρες. Η δημοσιότητα που πήρε είναι τεράστια, χωρίς απαραίτητα να βοηθά στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Όλες αυτές τις μέρες ειιπώθηκαν απίστευτα πράγματα, γράφηκαν εκατοντάδες σενάρια, χρήστες του διαδικτύου μετατράπηκαν σε ντετέκτιβ, αστυνομικούς και εισαγγελείς.. Και φυσικά έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα πλημμυρίζοντας με σχόλια σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, ορισμένες μεσημεριανές εκπομπές, συνεχίζουν τις… αποκαλύψεις με κάθε είδους ανοησία. Αυτόκλητοι αστυνομικοί, ρεπόρτερ, εισαγγελείς κι αυτοί, που είναι να απορεί κανείς γιατί δεν παρεμβαίνει ένας εισαγγελέας μετά από τόσα που έχουν ακουστεί…

Δεν γνωρίζουμε πως λειτουργεί η αστυνομία σε άλλες επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας. Ξέρουμε όμως πολύ καλά πως δουλεύει στα Γιάννινα. Και ξέρουν οι πολίτες της περιοχής μας πως καμία μεγάλη και σοβαρή υπόθεση δεν έχει μείνει ανεξιχνίαστη τα τελευταία χρόνια.

Και στην περίπτωση αυτή η Αστυνομία, από την πρώτη στιγμή, έχει λειτουργήσει με τη σοβαρότητα που πρέπει. Κι είναι σίγουρο πως η πραγματικά γεγονότα θα αποκαλυφθούν μέσα από την αστυνομική έρευνα. Ούτε από την τηλεόραση και τις αυτοαποκαλούμενες αποκαλύψεις ούτε από τον κάθε χρήστη του διαδικτύου που θέλει να πει την εξυπνάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ