Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγουδά στην Πρέβεζα

propolisi arvanitaki

propolisi arvanitaki

Με το σπουδαίο της ρεπορτόριο, αλλά και με τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «9 +1 Ιστορίες», η οποία μόλις κυκλοφόρησε, η ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό της δυτικής Ελλάδας και στους επισκέπτες της Πρέβεζας, μια μουσική γιορτή.

Γεμάτη από τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, είτε φωναχτά, είτε ήσυχα, στις πιο δικές μας στιγμές, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας στις 8 Αυγούστου 2015.

Ήδη άνοιξε η διαδικασία προπώλησης εισιτηρίων και θα πρέπει άμεσα να σπεύσουν να τα προμηθευτούν όσοι ενδιαφέρονται να πάνε, καθώς στην προπώληση θα διατεθούν μόνο 1.000 εισιτήρια που αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα.

Και αυτό γιατί πέρα από το ότι η τιμή του εισιτηρίου προπώλησης είναι πιο φθηνή, δίνει το προνόμιο σε όποιον το έχει πάρει, να μπει στον χώρο της συναυλίας και να επιλέξει τη θέση που θα καθίσει, χωρίς να περιμένει στην ουρά. Εξάλλου για την είσοδο μένουν μόνο 500 εισιτήρια προς διάθεση στα καθίσματα του Δημοτικού Σταδίου, καθώς δεν θα επιτραπεί ούτε όρθιοι να μείνουν στον χώρο, ούτε και πλαστικές καρέκλες θα τοποθετηθούν.

Τα σημεία προπώλησης για την Πρέβεζα είναι η δημοτική αγορά στο κέντρο της πόλης, τα βιβλιοπωλείο NEW STAND στην κεντρική αγορά και ΚΥΚΛΟΣ στην οδό Πολυτεχνείου, το κατάστημα ψιλικών της Γεωργίας Τζάλλα στον Φόρο, το EXPRESS MARKET της Στέλλας Τσόγκα στον Υδατόπυργο, το Chill box στην κεντρική αγορά, ενώ τις απογευματινές ώρες θα υπάρχει τραπεζάκι για διάθεση εισιτηρίων στην παραλία της Πρέβεζας, μπροστά από την τράπεζα Πειραιώς.

Πληροφορίες για εισιτήρια και για την συναυλία δίνονται στα τηλέφωνα: 26820 24888 και 6955 33 08 58.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ