Η εικόνα του Βαγγέλη όπως τη μέρα που εξαφανίστηκε

BAGGELHS GIA1

BAGGELHS GIA1Ατελείωτες είναι πλέον οι ώρες αγωνίας για την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο που εξαφανίστηκε την Παρασκευή, μετά το μεσημέρι, από την Γαλακτοκομική Σχολή στον Κατσικά.

Η αδελφή του, Ελένη, κοινοποίησε στο Facebook την φωτογραφία που βλέπετε, μιας και σε αυτήν ο Βαγγέλης, φοράει τα ίδια ρούχα με αυτά που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

BAGGELHS GIAKOYMAKHSΗ οικογένεια του Βαγγέλη και οι φίλοι του ζουν ένα απίστευτο δράμα, καθώς παρά την έρευνα που γίνεται επί πέντε ημέρες δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο.

«Όποιος μπορεί να βοηθήσει, τον εκλιπαρούμε να το κάνει. Λείπει πολύ καιρό και κοντεύουμε να τρελαθούμε. Όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.»… Αυτή είναι η καθημερινή, δραματική έκκληση των δικών του ανθρώπων.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση ενώ σήμερα Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ χτένισε την περιοχή πέριξ της Γαλακτοκομικής σχολής, ενώ ερευνήθηκε και πάλι η λίμνη, χωρίς όμως να προκύψει το παραμικρό.

Η οικογένεια του Βαγγέλη απευθύνει έκκληση προς όλους… Όποιος γνωρίζει το παραμικρό ας απευθυνθεί στις αρχές ώστε να βοηθηθεί η έρευνα.

BAGGELHS GIA3

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ