Η Δήμητρα Ιωάννου φέρνει στα Γιάννινα την «Βαλεντίνα»

BALENTINA B

BALENTINA B

«Βαλεντίνα. Η γητεύτρα των Αθηνών».. Είναι το νέο βιβλίο, τρίτο στη σειρά, της Ηπειρώτισσας Δήμητρας Ιωάννου, το οποίο έχει αποσπάσει ήδη πολύ θετικές κριτικές.

Η Δήμητρα Ιωάννου είναι από τους νέρους ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους συγγραφείς. Φρέσκια ματιά, φρέσκια γραφή αλλά με τη δύναμη να μεταφέρει επιθυμίες, πάθη, χαρακτήρες.

Η «Βαλεντίνα» θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα στις επτά το βράδυ στα Γιάννινα, στο ξενοδοχείο Ολύμπικ, σε μία εκδήλωση που διοργανώνουν οι εκδόσεις «Ψυχογιός» και το βιβλιοπωλείο Χρτέξ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν δύο γυναίκες, η περιφερειακή σύμβουλος Κέλλυ Καραμάνη και η εκπαιδευτικός Ελένη Κολιοφώτη ενώ η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.Την εκδήλωση θα συντονίσει η Βίκυ Οικονόμου, PR και Marketing Director της V CONCEPT.

«Βαλεντίνα, η γητεύτρα των Αθηνών». Είναι η συγκινητική ιστορία μιας μικρής υπηρέτριας που πάλεψε με νύχια και με δόντια για να επιβιώσει κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Κακοποιημένη, διωγμένη από την οικογένειά της και κατηγορούμενη για ένα έγκλημα που δεν έκανε, το σκάει μεταμφιεσμένη στην πρωτεύουσα.

Διανύοντας με πείσμα την απόσταση από τα κακοτράχαλα μονοπάτια της ελληνικής υπαίθρου ως τα κομψά αθηναϊκά σαλόνια της υψηλής κοινωνίας και από τα κακόφημα καφέ σαντάν του Ιλισού ως τα μεγαλύτερα θέατρα της Μπελ Επόκ, καταφέρνει να ξεδιπλώσει το πηγαίο ταλέντο της και να βγει νικήτρια.

Γοητευτικές φιγούρες στο πολυκύμαντο ταξίδι της, η πονόψυχη Αιμιλία, ο λουστράκος Λουκίλης, η καλοαναθρεμμένη Βιργινία, ο κούτσαβος Τσατσαρώνης, η έμπιστη Μπέτυ, ο ιδιόρρυθμος ποιητής Ιάκωβος και πάνω από όλους ο άρχοντας Σέργιος Σγουρός που θα της διδάξει την αγάπη. Μια αγάπη τόσο δυνατή, που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα!

Η Βαλεντίνα επιστρέφει έπειτα από χρόνια στη γη των προγόνων της. Μια μεγάλη ανατροπή συγκλονίζει το είναι της, ενώ ζοφερές σκιές παραμονεύουν ύπουλα μέσα στο σκοτάδι, ζητώντας εκδίκηση…

Ένα μαγευτικό οδοιπορικό στην Μπελ Επόκ, την πιο γοητευτική εποχή των Αθηνών, γεμάτο ονειρικές εικόνες και καταιγιστικά συναισθήματα.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ