Η Αθανασία Τζουμελέκα στην διοργάνωση των Ακτίων

aktia tzoumeleka

aktia tzoumelekaΗ διοργάνωση των Ακτίων, αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πρέβεζας.

Στην συνάντηση κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου Πρέβεζας παρευρέθηκε η κορυφαία Πρεβεζάνα αθλήτρια χρυσή Ολυμπιονίκης το 2004 Αθανασία Τσουμελέκα ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Βαγγέλης Συγκούνας, ο Προέδρος της οργανωτικής επιτροπής αγώνων Σπύρος Γκούρας και η υπάλληλος του Δήμου κ Δήμητρα Κοψάρη.

Η κ. Τσουμελέκα αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό την πρόταση του Δήμου να αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι των αγώνων.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα οργανωτικά θέματα, καθώς και ιδέες υλοποίησης αθλητικών δράσεων ενώ τέθηκε και το πλαίσιο για την επανέναρξη και των αγώνων κλασσικού στίβου κομμάτι στο οποίο η κ. Τσουμελέκα θα έχει πρωταγωνιστικό επίσης ρόλο.

Επίσης συζητήθηκε η διοργάνωση ενός camp προετοιμασίας στο δεύτερο μισό του Ιουνίου με συμμετοχή αθλητών αλλά και των κατοίκων της Πρέβεζας το οποίο θα αναλάβει η χρυσή μας Ολυμπιονίκης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό και εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμος Πρέβεζας εκφράζει την μεγάλη τιμή και την αμέριστη χαρά του γι αυτή την εξέλιξη, καθώς και η ίδια η κ. Τσουμελέκα έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό για ολόκληρο το πλάνο και με γνώμονα το γεγονός πως εξέφρασε την θέληση να προσφέρει στην ιδιαίτερη πατρίδα της με κάθε δυνατό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ