Η Ήπειρος ταξιδεύει και στην Ολλανδία…

ollandiko periodiko

ollandiko periodikoΜε ένα 12σελιδο αφιέρωμα στην Ήπειρο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, το ταξιδιωτικό περιοδικό «ANWBREIS & MAGAZINE», της Ολλανδίας.

Το αφιέρωμα προέκυψε μετά τη φιλοξενία από την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων της εκδότριας του περιοδικού, τον περασμένο Ιούνιο στην περιοχή.

Το «ANWB REIS&MAGAZINE», είναι το πλέον καθιερωμένο ταξιδιωτικό περιοδικό στην Ολλανδική αγορά, με εξαιρετικής ποιότητας άρθρα τα οποία συνοδεύονται πάντα από ποιοτικές φωτογραφήσεις, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα στοιχεία των προορισμών που επισκέπτονται.

Το περιοδικό είναι μηνιαίας έκδοσης 56.000 αντιτύπων, με 165.000 αναγνώστες, μέσου και υψηλού εισοδήματος, οι οποίοι ταξιδεύουν με αρκετή συχνότητα στο εξωτερικό.Μάλιστα δεν αποτελούν κοινό μαζικών προορισμών και διαθέτουν πρόθυμα περισσότερα χρήματα για διαμονή σε ιδιαίτερα καταλύματα και περιοχές.

Το ρεπορτάζ θα δημοσιευθεί τον άλλο μήνα, που μαζί με τις διακοπές των Χριστουγέννων αποτελεί κατά παράδοση περίοδο έρευνας, επιλογής και κρατήσεων διακοπών για τους Ολλανδούς, γεγονός που ενισχύει την ανταποδοτικότητα του.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ