Ημερίδα για τα ΟΠΑΑΧ από την Ήπειρος ΑΕ

OPAAXΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.,- Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α (ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.) διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για τον τοπικό πληθυσμό της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων στο πλαίσιο της 2ης προκήρυξης ιδιωτικών έργων του ΑΞΟΝΑ 3 (ΟΠΑΑΧ) «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Η ενημέρωση αφορά ιδιώτες (Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα) που ενδιαφέρονται να χρηματοδοτηθούν για ίδρυση νέων επιχειρήσεων ή εκσυγχρονισμό υφιστάμενων στους τομείς των τουριστικών επιχειρήσεων, με εξαίρεση τα τουριστικά καταλύματα, βιοτεχνίες, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και ειδών διατροφής μετά την α’ μεταποίηση σε συγκεκριμένους κωδικούς (ΚΑΔ). Η υποβολή προτάσεων μετά την παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο λήγει στις 24 Μαΐου και αφορά τους Δήμους Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και της Τοπικής Κοινότητας Διστράτου του Δήμου Κόνιτσας.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφέρειας Ηπείρου στην Στοά Σάρκα στον 2ο όροφο στα Ιωάννινα.

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία της ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε. και στα τηλέφωνα 2651036686 και 2651083087. Υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Στεργίου Μαίρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ