«Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» από τον ΟΚΠΑΠΑ

allileggii

allileggii

«Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς», διοργανώνει αύριο ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ), καλώντας όλους τους συμπολίτες μας να δείξουν την αλληλεγγύη τους για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τις μέρες των γιορτών.

Για μια ολόκληρη μέρα, από τις 10 το πρωί και μέχρι αργά το βράδυ, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (παλιά σφαγεία), οι άνθρωποι του ΟΚΠΑΠΑ θα συγκεντρώνουν: τρόφιμα, είδη υγιεινής και καθαριότητας, φάρμακα, ρούχα, παπούτσια, βιβλία και παιχνίδια.

Παράλληλα από τις 6 το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχτα, η εκδήλωση θα μεταδίδεται «ζωντανά» από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ήπειρος TV 1», ενώ στη σκηνή του πολιτιστικού πολυχώρου θα εναλλάσσονται διάφορα καλλιτεχνικά και μουσικά δρώμενα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης από τις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια, έχει ως εξής:

18.00: βίντεο από τη δράση του ΟΚΠΑΠΑ

18.30: Παράσταση Αφήγησης: «Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια-Ήθη και Έθιμα Δωδεκαημέρου – Κάλαντα από όλη την Ελλάδα», αφήγηση: Μαρία Μαχαίρα, μουσική: Αντώνης Καρασταμάτης.

19.00: Τραγούδια και ύμνοι των Χριστουγέννων για κιθάρα και φωνή. Συντελεστές: Ειρήνη Δόβα Σοπράνο, καθηγήτρια Δημοτικού Ωδείου . Αλέξης Μπάγιας, κιθάρα, καθηγητής Δημοτικού Ωδείου. Κωνσταντίνος Τσιρούνης, πιάνο

19.30: Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ιωαννίνων, Τμήμα τζάζ

20.00: Κώστας Δημητρίου και η Μπάντα του, Ποπ μουσική

21.00: Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο “Cantus”

21.30: Γιώργος Γάκης & TROUBLEMAKERS – Rock & Roll

22.00: Λάμπρος Παπαδιώτης – Έντεχνο και Λαϊκό Τραγούδι

22.30: Λαϊκή Ορχήστρα Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ