Ευχαριστίες του Λουκά Παπαλουκά σε Πανεπιστήμιο και ΜΜΕ

papaloukas

papaloukas

Με μία λιτή αλλά συγκινητική επιστολή ο Λουκάς Παπαλουκάς ευχαριστεί όλα τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής αλλά και τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με τους οποίους συνεργάστηκε επί σειρά ετών.

Ο Λουκάς Παπαλουκάς υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επί 44 ολόκληρα χρόνια και ήταν από τους ανθρώπους που συνέβαλε με κάθε τρόπο στην αναβάθμιση της λειτουργίας του και στη σύνδεση με την τοπική κοινωνία.

Όπως ο ίδιος κάνει γνωστό τώρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της παραίτησής του από τη θέση του Προισταμένου Γραμματείας του Πανεπιστημίου. Μετά από 44 χρόνια σκληρής και επίπονης εργασίας θα συνταξιοδοτηθεί.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός και οι ευχαριστίες που απευθύνει.

“Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τα ΜΜΕ της Πόλης μας για την άψογη συνεργασία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, κατά τη διάρκεια των 44 ετών της ανελλιπούς παρουσίας μου στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

Η συμβολή όλων των Μέσων Ενημέρωσης, εντύπων και ηλεκτρονικών, ήταν -και εξακολουθεί να είναι- καθοριστική για την προαγωγή των στόχων του Πανεπιστημίου μας, το οποίο από ένα νεοπαγές Ίδρυμα των αρχών της δεκαετίας του 1960 μετεξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα επιστημονικά campus της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Με τη ευκαιρία αυτή εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που παντοιοτρόπως μου εξέφρασαν την εκτίμησή τους και τα φιλικά τους αισθήματα”, αναφέρει στην επιστολή του.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ