Ευχές του Προέδρου και μικροένταση στο Νυδρί

NYDRI PROEDROS

NYDRI PROEDROSΣτη Λευκάδα βρίσκεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, ο οποίος εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα, η μεγάλη μέρα της γιορτής της Παναγίας, να γίνει και η αφετηρία της απαλλαγής του ελληνικού λαού από τα βάρη του.

Ο κ. Παπούλιας αμέσως μετά το τέλος της θείας λειτουργίας την οποία παρακολούθησε στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νυδρί της Λευκάδας, δήλωσε: «Χρόνια πολλά σε όλους, σε όλους μας. Είναι μια μεγάλη ημέρα, μια μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία. Ελπίζω και εύχομαι, να είναι και η αφετηρία της απαλλαγής του ελληνικού λαού από τα βάρη, που δυστυχώς για αρκετό χρόνο βαστάζει».

Μετά τη λειτουργία, δημιουργήθηκε μικρή ένταση όταν μία γυναίκα προσπάθησε να πλησιάσει τον κ. Παπούλια και να του παραδώσει ένα κείμενο με ευχές.

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκαν στον Νυδρί ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας και ο δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Αραβανής, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές και έψαλλε τον Εθνικό Υμνο. Παρόντες επίσης ήταν, ο βουλευτής Λευκάδας Θόδωρος Σολδάτος, ο δήμαρχος Μεγανησίου Στάθης Ζαβιτσάνος, τοπικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ