ΕΣΠΑ: Αιτήσεις για το πρόγραμμα αυτοαπασχόλησης

ESPA MME 16 5

Ξεκινά και θα διαρκέσει έως τις 15 Απριλίου η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης για τη χρηματοδότηση των επιχειρηματικών σχεδίων για πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ανακοινώνει ότι ξεκινά στις 8/3/2016, 12 μ.μ., η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων, για τους ενδιαφερόμενους της δράσης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Οπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, οι αιτήσεις χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020, υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού τόπου (ιστοσελίδα) www.ependyseis.gr και δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

Ο τρόπος αξιολόγησης που έχει οριστεί καθιστά την υποβολή προτάσεων αδιάβλητη, απλή και ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Σημειώνεται ότι για την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης δεν απαιτείται προσκόμιση φυσικού φακέλου και δικαιολογητικών. Οι προτάσεις που θα αξιολογηθούν θετικά στη δράση θα ενημερωθούν για τον ακριβή χρόνο και τόπο αποστολής/παραλαβής του φυσικού φακέλου που θα περιλαμβάνει τα δικαιολογητικά.

Οι δαπάνες θα είναι επιλέξιμες ΜΟΝΟ εφόσον πραγματοποιηθούν μετά τις 08.03.2016 ημερομηνία έναρξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης..

Περισσότερες πληροφορίες
PlanTech
Γεωργ. Καλούδη 14 (1ος Όροφος)
Ιωάννινα T.K 45221

Τηλέφωνα: 2651054300
Fax: 2651054309
Email: info@plantech.gr
Ιστοσελίδα: www.plantech.gr 

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ