Εργασίες στο δίκτυο και διακοπές νερού

ERGA SYDLI

ERGA SYDLIΑύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες σύνδεσης του νέου αγωγού του ΣΥΔΛΙ, ο οποίος κατασκευάζεται στο πλαίσιο του μεγάλου έργου «βελτίωση υδροδοτικού συστήματος ΣΥΔΛΙ με σύστημα τηλεδιοίκησης κι αντικατάστασης δικτύου». Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με το ποσό των 6,7 εκατομμυρίων ευρώ κι έρχεται να λύσει σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα του λεκανοπεδίου και να εκσυγχρονίσει πλήρως τα δίκτυα ύδρευσης.

Λόγω των εργασιών σύνδεσης του νέου αγωγού, αύριο κι από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις τρεις το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί διακοπή τροφοδοσίας της δεξαμενής της Δ.Ε Ανατολής Δήμου Ιωαννιτών. Ως εκ τούτου, θα υπάρξει μείωση πίεσης στην υδροδότηση των κατοίκων ή και διακοπή του νερού. Η αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών.

 

Η Διοίκηση του Συνδέσμου ζητά την κατανόηση των καταναλωτών, πρόκειται όμως για εργασίες απαραίτητες που θα επιλύσουν οριστικά προβλήματα διακοπών ή έλλειψης νερού.

Επίσης αύριο και προκειμένου να πραγματοποιηθούν απαραίτητες εργασίες καθαρισμού στη ρυθμιστική δεξαμενή στο Λυκόστομο από ώρα 7.30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. θα γίνει μερική διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών: στις Δ.Κ και Τ.Κ Ασφάκας, Καρυές (Μεταμόρφωση), Πετσάλι, Γαβρισιοί, Λιγοψά, Βλαχάτανο & Βατατάδες Δ.Ε Εκάλης Δήμου Ζίτσας και Τ.Κ Περίβλεπτος, Κρανούλα & Αμφιθέα Δ.Ε. Περάματος, Τ.Κ Νήσου Δήμου Ιωαννιτών και μεμονωμένες συνδέσεις ιδιωτών από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις συγκεκριμένες περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ