Εργασίες στους παιδικούς για τις ζημιές απο τους σεισμούς

apaidikos n

apaidikos n

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα επαναλειτουργήσει ο 1ος Βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Ιωαννιτών, καθώς ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του κτιρίου, το οποίο είχε υποστεί ζημιές από τον σεισμό της 15ης Οκτωβρίου.

Όπως είναι γνωστό από τις 17 Οκτωβρίου, μετά από έκθεση του κλιμακίου των μηχανικών που διενήργησαν τους ελέγχους, έκλεισαν προσωρινά ο 1ος Βρεφονηπιακός Σταθμός, ο 3ος Παιδικός Σταθμός και ο 7ος Παιδικός σταθμός.

Μετά την παρέλευση του μήνα που προβλέπεται από την εκδήλωση του σεισμού, ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α» ενεργοποιήθηκε αμέσως για την αποκατάσταση των ζημιών και τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών.

Ήδη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, έχει αποκατασταθεί πλήρως ο 1ος Βρεφονηπιακός Σταθμός και θα επαναλειτουργήσει από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. Ο Γ’ Παιδικός Σταθμός (ιδιοκτησίας Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κοπάνων) επισκευάζεται αυτές τις μέρες και θα επαναλειτουργήσει την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης και ριζικής ανακαίνισης του 7ου Παιδικού Σταθμού στο Άλσος, ο οποίος θα επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατό.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ