Επ’ αόριστον αποκλεισμοί.. Αγρότες: Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση σε «χλωρό κλαρί»

apas25

apas25

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι αγρότες οι οποίοι από το Σάββατο προχωρούν σε επ’ αόριστον αποκλεισμούς των εθνικών οδών στα σημεία των μπλόκων, των τελωνείων στη Βόρεια Ελλάδα, των λιμανιών και των αεροδρομίων της χώρας.

Μάλιστα, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωση με αφορμή την συζήτηση στην Βουλή σήμερα, για τα αγροτικά προβλήματα, στην οποία προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι οι αγρότες δεν θα την αφήσουν «σε χλωρό κλαρί» και ότι δεν θα ξεμπλέξει εύκολα μαζί τους και θα κλιμακώσουν τον δίκαιο αγώνα επιβίωσης τους.

Μεταξύ άλλων, οι αγρότες τονίζουν πως από την συζήτηση αποκαλύφθηκε ποιός είναι ο αντίπαλος της μικρομεσαίας αγροτιάς, καθώς ότι «ο θλιβερός ρόλος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και όλων των άλλων κόμματων που συμφωνούν με το 3ο μνημόνιο, την ΚΑΠ της ΕΕ».

Παράλληλα, προετοιμάζονται πυρετωδώς για την πανελλαδική σύσκεψη εκπροσώπων των μπλόκων που έχουν συγκαλέσει για την Κυριακή στις 12 μ. στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας προκειμένου να συντονίσουν και να εντείνουν περεταίρω την αγωνιστική του δράση.

Παράλληλα, οι αγρότες επεξεργάζονται και σειρά ολοκληρωμένων προτάσεων σχετικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν, για την διαμόρφωση των οποίων έχουν ζητήσει την γνώμη εργατολόγων και φοροτεχνικών τις οποίες δεν αποκλείεται να δημοσιοποιήσουν τις επόμενες ώρες.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ