Επιστρέφει στο παλιό κτίριο το σχολείο της Μπάφρας

MPAFRA3

MPAFRA3Σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες προχώρησε ο Δήμος Ιωαννιτών, ώστε από το πρωί της Πέμπτης το Δημοτικό σχολείο Μπάφρας-Νεοκαισάρειας να μπορέσει να λειτουργήσει και πάλι, στο παλιό πέτρινο κτίριο του σχολείου.

Με την περιοχή του σχολείου να παραμένει κατακλεισμένη από το νερό και τη βροχή να συνεχίζεται, είναι άγνωστο πότε θα μπορέσει να λειτουργήσει το σχολείο. Έτσι αποφασίστηκε η διερεύνηση των δυνατοτήτων προσωρινής μεταστέγασης του σχολείου.

Σήμερα το πρωί σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, ο πρόεδρος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ιωαννιτών, Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλης Τσαμπαλάς, επισκέφθηκε την περιοχή και μαζί με τον Διευθυντή Α/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κολιό, τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Μάντζιου και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Σαβίδη, εξέτασαν όλες τις πιθανές λύσεις και αποφασίστηκε ότι η καλύτερη ήταν η προσωρινή μεταφορά στο παλιό κτίριο του σχολείου.

Στη συνέχεια από το Δήμο έγιναν πολύ γρήγορα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες (καθαρισμός του κτιρίου, συντήρηση καυστήρα, προμήθεια πετρελαίου, μεταφορά θρανίων , γραφείων και γενικού εξοπλισμού) ώστε από αύριο να λειτουργήσει το σχολείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ