Επιδρομή διαρρηκτών σε σπίτια της Μπαλντούμας

ASTYNOMIA 13 2 14

ASTYNOMIA 13 2 14Σε καθημερινό εφιάλτη για τους κατοίκους των χωριών εξελίσσονται οι «επιδρομές» αγνώστων που μοναδικό σκοπό έχουν να κλέψουν τα σπίτια τους.

Σε μεγάλο πονοκέφαλο, εξελίσσεται το ίδιο θέμα και για την τοπική αστυνομία.

Μόλις προχθές, ζευγάρι ηλικιωμένων στην Πρωτόππαπα, έζησε τον απόλυτο τρόπο, όταν τρεις άγνωστοι που εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους έδεσαν, τους φίμωσαν, τους κλείδωσαν κι έμειναν έτσι για οκτώ ώρες περίπου.

Κι όλα αυτά για εβδομήντα ευρώ!

 

Τα φαινόμενα των κλοπών παίρνουν πλέον καθημερινές διαστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost.gr άγνωστοι χτύπησαν αυτή την φορά στην περιοχή της Μπαλντούμας.

Διέρρηξαν ένα σπίτι, από το οποίο αφαίρεσαν χρήματα αλλά και μία τηλεόραση, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κι άλλα σπίτια του χωριού.

Είναι άγνωστο αν κατάφεραν να ανοίξουν κάποιο από αυτά όπου δεν κατοικούνται σε μόνιμη βάση αλλά οι ιδιοκτήτες τους τα επισκέπτονται Σαββατοκύριακα ή τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, επρόκειτο για δύο άτομα τα οποία κινούνταν με αυτοκίνητο. Όταν κατάλαβαν ότι οι κάτοικοι τους είχαν αντιληφθεί ανέπτυξαν ταχύτητα κι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ