Επιβεβαιώνει ο Διοικητής ότι παραμένουν με πλαστά πτυχία…

KATSAKIORHS

KATSAKIORHSΈκανε το καθήκον του! Αυτό ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίζεται ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας Νικόλαος Κατσακιώρης, σχετικά με τους υπαλλήλους που εξακολουθούν να εργάζονται παρότι κατέχουν πλαστά ή παραποιημένα πτυχία.

Ο κ. Κατσακιώρης βέβαια, αντί να απαντήσει στο Epiruspost.gr που ανέδειξε το θέμα, όπως άλλωστε επιβάλλουν στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας, επέλεξε να στείλει δελτίο τύπου κάνοντας λόγο γενικώς για δημοσιεύματα μερίδας του ηλεκτρονικού τύπου.

 

Όμως το επικοινωνιακό έλλειμμα είναι το λιγότερο….

Αυτό που είναι όντως αποκαλυπτικός από την απάντησή του, είναι ο τρόπος λειτουργίας του ελληνικού δημοσίου….

Κι αυτό γιατί έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος, από την ώρα που βεβαιώθηκε ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι κατέχουν παραποιημένους τίτλους και οι δύο εξ αυτών εξακολουθούν να εργάζονται κανονικά και φυσικά να παίρνουν κανονικά το μισθό τους!

Αλήθεια πόσος χρόνος χρειάζεται ακόμη για να ολοκληρωθούν οι «διαδικασίες»;

Φυσικά δεν μπορεί να το απαντήσει ο διοικητής του Νοσοκομείου… Και σίγουρα δεν τον απασχολούσε κιόλας το θέμα, μέχρι τη στιγμή που είδε τα δημοσιεύματα…

Γιατί αν πραγματικά τον απασχολούσε θα είχε φροντίσει νωρίτερα να ενημερώσει την κοινή γνώμη για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Στην απάντηση- δελτίο τύπου του διοικητή του νοσοκομείου αναφέρεται:

Με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας του ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με ευθύνες της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για το θέμα των υπαλλήλων του Νοσοκομείου που κατείχαν πλαστά ή παραποιημένα πτυχία, επισημαίνονται τα εξής :

1)Αναφορικά με τον υπάλληλο που διαπιστώθηκε ότι κατά το διορισμό του στο Νοσοκομείο μας υπέβαλε τίτλο σπουδών τον οποίο με πρόθεση νόθευσε, έχει διαπιστωθεί η ανάκληση του διορισμού του από 15/4/2014 και έχει απολυθεί.

2)Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο υπαλλήλους έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία από το Νοσοκομείο μας και έχουν σταλεί τα έγγραφα στα αρμόδια, για τις τελικές διαδικασίες, Νοσοκομεία από τον Μάιο του 2014._

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ