Επαναλειτουργεί το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

parko kagogis

parko kagogisΜετά από χρόνια, επαναλειτουργεί το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Άρτα (parking εκθεσιακού χώρου), κι αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίες.

Στην επαναλειτουργία του πάρκου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ κ. Γιώργος Πανέτας, η Πρόεδρος της Δ.Κ. Αρταίων κ. Φωτεινή Μπούκα και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου κ. Κώστας Βήχας, καθώς και μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας, συνοδευμένοι, από τους δασκάλους τους.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο χώρο του κυκλοφοριακού πάρκου και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για τους κανόνες οδήγησης και τη σημασία και επεξήγηση των σημάτων κυκλοφορίας.

Ο Δήμος Αρταίων, με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Άρτας, θα καταρτίσει πρόγραμμα επίσκεψης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, για όλα τα σχολεία της περιοχής, προκειμένου οι μαθητές να αποκτήσουν σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, αλλά και για τους πολίτες, οι οποίοι θα θέλουν να το επισκεφθούν. Να σημειωθεί ότι στο χώρο του πάρκου θα διατίθενται ποδήλατα, άλλα εκπαιδευτικά οχήματα και ενημερωτικά φυλλάδια, έτσι ώστε οι επισκέπτες να έχουν άμεση επαφή με το αντικείμενο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ