Επί τάπητος τα προβλήματα της Πάργας

parga proedroi

parga proedroi

Με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της περιοχής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, ενώ στη συζήτηση που έγινε παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Σμπόνιας, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Ιωσήφ Σίσκας και Νικόλαος Κασκάνης

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα πεπραγμένα του έτους καθώς επίσης και τα προβλήματα του τόπου.

Ένας προς ένας, όλοι σχεδόν οι Πρόεδροι έλαβαν τον λόγο, εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και τα προγραμματικά έργα που θα ήθελαν να υλοποιηθούν σε κάθε τοπική κοινότητα.

Υπήρξε μια συλλογική, ειλικρινής και ουσιαστική συζήτηση και ο κ. Νάστας δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Τα μηχανήματα που παραλάβαμε από την προηγούμενη ηγεσία ήταν σχεδόν κατεστραμμένα. Προσπαθήσαμε να τα επισκευάσουμε ώστε να ανταπεξέλθουν οι υπηρεσίες μας στην υλοποίηση των έργων. Αυτό όμως αποδείχτηκε πολυδάπανο και χρονοβόρο. Επίσης, σε επίπεδο υπαλλήλων τα κενά είναι πολλά λόγω της απόφασης της προηγούμενης δημοτικής αρχής να κάνει δεκτές πολλές μετατάξεις υπαλλήλων σε άλλους Δήμους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εκκρεμούν πολλές υποθέσεις λόγω έλλειψης προσωπικού. Οι προσπάθειες μας να ενισχύσουμε καίριες θέσεις του υπαλληλικού προσωπικού θα συνεχιστούν με επιμονή γιατί κρίνονται άκρως αναγκαίες για τη λειτουργία του Δήμου…».

Τέλος, ο κ. Νάστας ευχαρίστησε τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για την αποδοχή της πρόσκλησής του να συναντηθούν και να συζητήσουν πάνω σε μια εποικοδομητική βάση. Επίσης, τόνισε ότι με συνεργασία, οργάνωση και ρεαλιστικούς στόχους ο Δήμος Πάργας, παρά τις τεχνικές και οικονομικές δυσκολίες που βιώνει, όπως και κάθε τοπική αυτοδιοίκηση στη χώρα, θα καταφέρει να ανταπεξέλθει και να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ