Επίσημη η συνεργασία Θωμά Μπέγκα και Παντελή Κολόκα

MPEGKAS KOLOKASΕπισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνεργασία και η κοινή κάθοδος των παρατάξεων του Θωμά Μπέγκα και του Παντελή Κολόκα.

Οι ανακοινώσεις έγιναν στο εκλογικό κέντρο από τον Μανώλη Καπελίδη, εκπρόσωπο τύπου της Ενότητας Πολιτών, παρουσία των δύο επικεφαλής και πολλών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

 

Το όνομα της παράταξης στο εξής θα είναι «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα, Κοινωνία Πολιτών». Οι δύο παρατάξεις διατηρούν την αυτονομία τους, πορεύονται όμως από κοινού για ένα Δήμο που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες.

«Δεν είναι μια συμφωνία κορυφής, αλλά μία συνένωση δυνάμεων σε ένα κοινό όραμα για την πόλη» τόνισε ο κ. Καπελίδης και συμπλήρωσε ότι είχε προηγηθεί ένας διάλογος επίπονος αλλά με όρους ισότητας και εντιμότητας.

Όπως τονίστηκε στη συνέντευξη, με την κίνηση αυτή ξεπερνιούνται νοοτροπίες του παρελθόντος και αποδεικνύεται στην πράξη ποιες είναι οι πραγματικές αυτοδιοικητικές δυνάμεις.

Πρόκειται για μία συνεργασία που σήμερα δημιουργεί παράσταση νίκης και σε λίγες μέρες θα φέρει την πραγματική νίκη, σημείωσε ο κ. Καπελίδης τονίζοντας ότι αυτό που έχει ανάγκη ο Δήμος είναι τη συνεργασία, την πολλαπλότητα των απόψεων, τη σύνθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ