Επίθεση σε βάρος Πακιστανών, στα Γιάννινα

SKIA EPITESH

SKIA EPITESHΡατσιστική επίθεση με θύματα δύο Πακιστανούς μετανάστες που ζουν στα Ιωάννινα καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ. Η επίθεση σύμφωνα με την ανακοίνωση έγινε σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης από τρεις νεαρούς άνδρες.

Ο Χαν Ιτζάαζ και ο Ιμπράρ Χουσείν μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Μάλιστα ο πρώτος εξακολουθεί να νοσηλεύεται καθώς φέρει σοβαρά κατάγματα.

 

«Τέτοιου είδους επιθέσεις ξέρουμε ότι θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, ειδικά μετά την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να κατεβάσει ψηφοδέλτιο στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Καλούμε την εργατική τάξη της πόλης, τη νεολαία, την Αριστερά, τα σωματεία και τους συλλόγους να καταδικάσουν αυτή την επίθεση και να κλιμακώσουν την αντιφασιστική και αντιρατσιστική τους δράση.

Δεν ανεχόμαστε τη μετατροπή των μεταναστών σε αποδιοπομπαίους τράγους για την οικονομική κρίση. Δίνουμε δυναμικά την πρώτη απάντηση σε αυτό το περιστατικό το Σάββατο 22 Μάρτη συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο στην Αθήνα στην παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και του φασισμού.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι οι ρατσιστικές επιθέσεις δε θα γίνουν ανεκτές ούτε στα Γιάννενα, ούτε στην Ήπειρο, ούτε πουθενά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΡΦΑΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ