Εορταστική η συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών

eaini1

eaini1Εορταστικό χαρακτήρα είχε η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων καθώς φέτος συμπληρώνονται 21 χρόνια από την ίδρυσή της, 21 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου.

Την συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Οργανωτικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Παπατσίμπας Γεώργιος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ιωαννίνων Ταξίαρχος κ. Παπιγκιώτης Ανδρέας, ο πρόεδρος της Τ.Δ Ιωαννίνων της Ι.Ρ.Α και πρόεδρος της Ένωσης αποστράτων κ. Κίτσιος Σπυρίδων , Διοικητές Υπηρεσιών και πλήθος μελών των οποίων η παρουσία τους ήταν καθοριστική.

Μετά της καθιερωμένες ευχές που απηύθυνε ο πρόεδρος στο σώμα , οι εργασίες ξεκίνησαν με τον διοικητικό απολογισμό στον οποίο αναφέρθηκε για το έργο που παρουσίασε η Ένωση την χρονιά που πέρασε, ενημερώνοντας παράλληλα για τα τρέχοντα εργασιακά ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο, ενώ στην συνέχεια την σκυτάλη της ενημέρωσης πήρε ο Ταμίας της Ε.Α.Υ.Ι ο οποίος και παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό.

eaini2Μετά το πέρας των εργασιών και τους χαιρετισμούς των επισήμων, σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη και ανταλλαγή ευχών για μια καλή, υγιή και… άκρως διεκδικητική χρονιά.

Η Ένωση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόθερμα όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της, καθώς η συμμετοχή και η συλλογικότητα είναι στοιχεία καθοριστικά τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τον κοινό στόχο , να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα έναντι των προκλήσεων που διαφαίνονται ήδη στον ορίζοντα.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ