Εξιχνιάστηκε άγρια δολοφονία στην Κράψη… Δράστες τρεις αλλοδαποί

ASTYNOMIA 7 10 14

ASTYNOMIA 7 10 14

Μία άγρια δολοφονία αποκαλύφθηκε μετά από ενάμισι περίπου έτος, ενώ ταυτοποιήθηκαν και οι τρεις δράστες.

Στις 15 Μαρτίου του 2014, είχε βρεθεί νεκρός, μέσα σε ένα φτωχικό κατάλυμα, όπου διέμενε στην Κράψη Ιωαννίνων, ένας 82χρονος άνδρας.

Το νεκρό είχε εντοπίσει κάτοικος του χωριού, καθώς δεν τον έβλεπε για κάποιες μέρες και είχε ανησυχήσει.

Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή ερευνούσε όλα τα ενδεχόμενα και με βάση και τα στοιχεία που είχαν προκύψει από την Ιατροδικαστική έκθεση, κινήθηκε προς την κατεύθυνση της δολοφονίας, καθώς είχαν προκύψει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά από συστηματική κι εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η ανθρωποκτονία εξιχνιάστηκε.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε συστηματική αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, δεδομένα και ευρήματα, που ανέκυπταν από την εξέλιξη των ερευνών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστες της ανθρωποκτονίας είναι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 30 και 32 ετών.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος δράστης, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα προσωρινής κράτησης, είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας για το αδίκημα του βιασμού, ενώ σε βάρος των άλλων δύο δραστών έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ