Εξηγήσεις Λίλα. «Δεν ήθελα να προσβάλω…»

LILA SERBIA

LILA SERBIAΣυναντήθηκε με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Άντι Λίλα όπου και έδωσε τις εξηγήσεις του για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Σερβία.

Ο Αλβανός διεθνής έκανε στη συνέχεια δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όπου τόνισε ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να κάνει κάτι που θα πρόσβαλαν τους Έλληνες φιλάθλους.

Υπογράμμισε δε, ότι είναι υπερήφανος που αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα όπου θέλει να αγωνιστεί μαζί του στην Ευρώπη.

Ο Άντι Λίλα, μετά την συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, δήλωσε στο pasgiannina.gr :

Θέλω να διευκρινίσω δημόσια, τόσο στην διοίκηση και στους οπαδούς της ομάδας μου, όσο και στους Έλληνες φιλάθλους γενικότερα, ότι ποτέ δεν θέλησα να κάνω οτιδήποτε που μπορεί να τους προσβάλει, εφόσον πάντα τους σέβομαι και τους τιμώ.

Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνικής Αλβανίας και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και αισθάνομαι υπερήφανος και πολύ τυχερός γι αυτό.

Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο που ιδρώνοντας βγάζω καθημερινά το ψωμί μου για να συντηρήσω την οικογένειά μου. Το μόνο που επιθυμώ όταν αγωνίζομαι είναι η νίκη της ομάδας μου και στόχοι μου είναι οι στόχοι της ομάδας.

Στον αγώνα με την Σερβία, πέραν της προσπάθειάς μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να απεμπλακούν από μια στιγμή έντασης για όλους μας, δεν είχα κανένα άλλο σκοπό.

Αυτό που θέλω, είναι να αγωνισθώ με την Εθνική Αλβανίας στα τελικά του EURO στην Γαλλία και με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ