Εξαφάνισαν το άλογο με εκσκαφικό μηχάνημα!!

alogo stegastro

alogo stegastroΟ Γολγοθάς του αλόγου που εντοπίστηκε ακρωτηριασμένο, μεταξύ Κρύας και Περάματος, στον χώρο όπου έχει δημιουργηθεί καταυλισμός ρομά, συνεχίζεται… Μόνο που αυτοί την φόρα κάποιοι μπορεί να το οδήγησαν και στον θάνατο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, με την βοήθεια μελών του Ιππικού Ομίλου Ιωαννίνων το άλογο μεταφέρθηκε από το σημείο που βρίσκονταν στο στέγαστρο του σπιτιού, οι ιδιοκτήτες του οποίου δεν έκαναν καμία εμφάνιση.

Ο λόγος της μετακίνησης ήταν να προστατευθεί από τις καιρικές συνθήκες.

Από το απόγευμα της Τετάρτης, όπου δημοσιοποιήθηκε το θέμα, δεν το επισκέφθηκε κανείς με αποτέλεσμα να μένει χωρίς νερό και φαγητό.

Μετά την μετακίνηση που έγινε η εκπρόσωπος της Φιλοζωικής Ένωσης Ιωαννίνων και τα μέλη του Ιππικού Ομίλου φρόντισαν να του βάλουν νερό και φαγητό και μερίμνησαν ώστε το απόγευμα ειδικός κτηνίατρος να περιποιηθεί το τραύμα του.

Στις έξι περίπου, που βρέθηκαν και πάλι στο χώρο, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι το άλογο είχε εξαφανιστεί.

Μάλιστα στο σημείο ήταν εμφανή τα σημάδια από εκσκαφικό μηχάνημα το οποίο προφανώς είχε επιστρατευθεί ώστε να μετακινήσει το άλογο…

Όλοι έμειναν άναυδοι και η αγανάκτηση ήταν αναπόφευκτη καθώς επί ένα εικοσιτετράωρο δεν κινητοποιήθηκε καμία υπηρεσία ή αρμόδια αρχή ώστε να εντοπιστούν οι δράστες της αποτρόπαιης πράξης και να βρεθεί τρόπος για την φροντίδα του ακρωτηριασμένου ζώου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ