Εν αναμονή της μελέτης για την παραλία του Παντοκράτορα

pantokratoras

pantokratoras

Συνεχίζονται οι ενέργειες από πλευράς Πολιτιστικού Συλλόγου Παντοκράτορα αναφορικά με την αναβάθμιση και τον καθαρισμό της παραλίας του οικισμού.

Ο σύλλογος είχε αποστείλει στον Δήμο σχετική απόφαση Γενικής Συνέλευσης στην οποία περιγράφονταν και προτείνονταν λύσεις για τα διάφορα περιβαλλοντολογικά ζητήματα του οικισμού.

Εκτιμήθηκε ομόφωνα ότι άμεσα είναι ώριμο προς λύση η αναβάθμιση και ο καθαρισμός της παραλίας για καταλληλότητα της προς κολύμβηση.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, «Έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προς τους ενδιαφερόμενους φορείς. Το περσινό μας διάβημα στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε την συγκατάθεση να ξεκινήσει η ανάλογη μελέτη από τις τεχνικές υπηρεσίες».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον σύλλογο κατατέθηκε και βυθοσκοπική μελέτη του συγκεκριμένου τμήματος της παραλίας, ενώ η Περιφέρεια, μετά από επαφές που έγιναν, είναι αλληλέγγυα να βοηθήσει εφόσον πραγματοποιηθεί εγκεκριμένη μελέτη από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. «Πιστεύουμε ότι το ζήτημα θα προχωρήσει με την ομόθυμη σύμπνοια και πίεση όλων των κατοίκων» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ