Ενώσεις- Δωδώνη για πενήντα χρόνια μαζί….

DODONI7Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζει διαδικασία τυπική ωστόσο δεν παύει να έχει την σημασιολογία της μετά την ένταση που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα, τις δικαστικές προσφυγές και τις καταγγελίες.

Ο λόγος για τη συμφωνία που υπέγραψαν οι Ενώσεις της Ηπείρου, μέτοχοι της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη με τον νέο ιδιοκτήτη και αφορά στη λειτουργία της μονάδας για τα επόμενα πενήντα χρόνια.

Κάτι ανάλογο είχαν πράξει οι Ενώσεις το 1963, όταν συνυπέγραψαν το συμφωνητικό με την Αγροτική Τράπεζα, το οποίο λήγει τον ερχόμενο Απρίλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, κατά τη διάρκεια της υπογραφής του συμφωνητικού, οι εκπρόσωποι των Ενώσεων συζήτησαν με τον πρόεδρο της Δωδώνης Μάικλ Ο’ Νηλ τις δυνατότητες ανάπτυξης της εταιρίας και επεσήμαναν ότι πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει τους κτηνοτρόφους της Ηπείρου.

 

Απομένει το επόμενο διάστημα να φανεί αν οι υπογραφές αυτές πέρα από τον τυπικό χαρακτήρα θα ανοίξουν κι ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις των Ενώσεων με τους ιδιώτες επενδυτές της γαλακτοβιομηχανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ