Ενώνουν τις δυνάμεις τους για καθαρές πινακίδες

DRASEIS PINAKIDES

DRASEIS PINAKIDESΟ Ροταριανός Όμιλος Ιωαννίνων, οι Paguristas και η Θεραπευτική Κοινότητα ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους για ευανάγνωστες και καθαρές πινακίδες οδικής σήμανσης.

Σε μια κοινή δράση την ερχόμενη Κυριακή 22 Ιουνίου θα προχωρήσουν σε καθαρισμό πινακίδων από αυτοκόλλητα και σπρέι, με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, αλλά και μια όμορφη εικόνα της πόλης που ζούμε και την οποία επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες.

 

Παράλληλα, μέσω της δράσης ευελπιστούν να στείλουν ένα μήνυμα σε όσους για ανεξήγητο λόγο καταστρέφουν ή μουτζουρώνουν τις πίνακες του Κ.Ο.Κ., θέτοντας σε κίνδυνο οδηγούς και πεζούς, αλλά και ρυπαίνοντας την πόλη μας.

Το ραντεβού είναι στις 9.30 το πρωί της Κυριακής, στην κεντρική πλατεία (απέναντι από την Περιφέρεια) από όπου μέλη του Ροταριανού Ομίλου, των Paguristas και του ΚΕΘΕΑ, αλλά και όποιος δημότης ενδιαφέρεται, θα χωριστούν σε ομάδες 3-4 ατόμων και με γάντια, μάσκες, σκάλες, κουβάδες, σφουγγαράκια και πάνω απ’ όλα διάθεση για προσφορά, θα εξορμήσουν σε δρόμους της πόλης μας. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και κάθε βοήθεια και συμμετοχή ευπρόσδεκτη.

• Παρέμβαση του ΚΕΘΕΑ στο ΚΕΠΑΒΙ

Την Δευτέρα 23 Ιουνίου και ώρα 9:00 – 12:00 πμ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΠΑΒΙ θα πραγματοποιήσει παρέμβαση στο χώρο που φιλοξενεί το Συμβουλευτικό Σταθμό, το Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο και το Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης, ώστε να φροντιστεί ο εξωτερικός χώρος με στόχο την ευαισθητοποίηση των συγκατοίκων του ΚΕΠΑΒΙ σε ότι αφορά τα μέλη του Προγράμματος , καθώς επίσης τη δημιουργία κλίματος συνεργασίας και την κινητοποίηση των μελών στο χτίσιμο οικολογικής συνείδησης.

Η παρέμβαση θα πραγματοποιηθεί από τα μέλη και το προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού, και της Θεραπευτικής Κοινότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ