Εντυπωσιακός και στα Γιάννινα ο Γιάννης Καλπούζος

KALPOYZOS GIANNENA

KALPOYZOS GIANNENAΤο κάθε βιβλίο του μια ξεχωριστή επιτυχία. Ένα διαφορετικό ταξίδι για τον αναγνώστη. Ο ίδιος χαρακτηρίζεται για την ευγένεια και το αστραφτερό βλέμμα. Ο Γιάννης Καλπούζος, ο Αρτινός συγγραφές του Ιμαρέτ, της Ουρανόπετρας γοήτευσε το κοινό των Ιωαννίνων.

Στην κατάμεστη αίθουσα της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης έγινε το βράδυ της Παρασκευής η παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

 

«Προσδοκία μου να λειτουργήσει ως αισιόδοξη πνευματική πτήση κόντρα στη συναισθηματική πτώση των καιρών μας».

Αυτό τονίζει ο Γιάννης Καλπούζος, τον οποίο καταχειροκρότησε το κοινό. Ο ίδιος υπέγραψε δεκάδες βιβλία στους αναγνώστες οι οποίοι κι αυτή τη φορά θα κάνουν μέσα από τις σελίδες ένα γοητευτικό ταξίδι.

Ο Γιάννης Καλπούζος ως γνωστό, το 2009 τιμήθηκε με το Βραβείο Αναγνωστών του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.) για το μυθιστόρημά του «Ιμαρέτ», το οποίο έχει παρουσιαστεί σε εκδήλωση στην Πάτρα.

Το νέο βιβλίο του «Ότι Αγαπώ είναι δικό σου» είναι ένα σύγχρονο μυθιστόρημα με ευρηματική πλοκή και ανατροπές, πλημμυρισμένο από συναισθήματα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μάνος Ελευθερίου δήλωσε πως είναι το καλύτερο βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου ενώ ο Γιάννης Ξανθούλης μίλησε μεταξύ άλλων για την καταλυτική δύναμη των ηρώων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ