Εντατικές εργασίες για την αποκατάσταση της Εθνικής

EO TEROBO

EO TEROBOΣτην αποκατάσταση των οδικών υποδομών, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, υπό τις παρούσες συνθήκες, ρίχνει το βάρος η Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνέχισε τις επισκέψεις του σε περιοχές που έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, συντονίζοντας το έργο για την άμεση αποκατάσταση τους και την ανακούφιση των πληγέντων.

Μεταξύ των άλλων μετέβη στο Τέροβο της Π.Ε. Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο σημείο που έχει υποστεί μεγάλη καθίζηση η Εθνική Οδός Ιωαννίνων – Άρτας, εξαιτίας της οποίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία, που διεξάγεται πλέον μέσω παρακαμπτηρίου, ήτοι της Επαρχιακής Οδού Φιλιππιάδας – Σκλίβανης.

Για την αποκατάσταση της ζημιάς, εργάζονται μηχανήματα μαζί με συνεργεία της ΤΕΡΝΑ Α.Ε., για τις εργασίες διαπλάτυνσης και στερέωσης του αποκοπέντος τμήματος.

“Στόχος μας είναι να δοθεί στην κυκλοφορία η εθνική οδός, το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο”, δήλωσε μετά την επίσκεψη ο Περιφερειάρχης, ο οποίος τόνισε ότι σε όλη την Ήπειρο καταβάλλεται υπερπροσπάθεια από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και τους Δήμους για την αντιμετώπιση του συνόλου των προβλημάτων που υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ