Ενημερωτική συνάντηση του ΚΕΕΛΠΝΟ στα Γιάννινα

NOSOKOMEIO XEIROYRGEIO

NOSOKOMEIO XEIROYRGEIOΤην Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα Ενημερωτική Συνάντηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με θέμα «Ποιότητα και Περιβαλλοντικοί Έλεγχοι».

Η Συνάντηση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος του ΚΕΕΛΠΝΟ «Διαπίστευση Μεθόδων για τα Εργαστήρια Δημόσιας Υγείας στις Περιφέρειες»: -Σύγκλισης (Ηπείρου, Δυτ.Ελλάδας, Θεσσαλίας, Κρήτης, Ανατ.Μακεδονίας, Θράκης), -Σταδιακής Εξόδου (Αττικής, Κεντρ.Μακεδονίας), -Σταδιακής Εισόδου (Νοτ.Αιγαίου).

Το Δίκτυο των Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας του ΚΕΕΛΠΝΟ, που αναπτύσσεται σε όλη τη χώρα έχει σαν στόχο την εξασφάλιση, την επαγρύπνηση και την επιτήρηση της Δημόσιας Υγείας. Ο μηχανισμός λειτουργίας του διασφαλίζεται για την ποιότητα των υπηρεσιών του μέσα από το Σύστημα Διαπίστευσης που στρατηγικά αποφάσισε να εφαρμόσει.

Τα εργαστήρια του Δικτύου ΔΕΔΥ ακολουθούν τη διαδικασία Διαπίστευσης από το ΕΣΥΔ, ότι δηλαδή πραγματοποιούν συγκεκριμένες δραστηριότητες με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια.

Το Πρόγραμμα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΕΣΠΑ και υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ