Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ Άρτας

pasok1Με μία σκληρή ανακοίνωση απαντά η Γραμματεία ΝΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ Άρτας στην επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Τάτση από το αξίωμα του Γραμματέα της Νομαρχιακής.

Ο κ. Τάτσης στην επιστολή του αναφέρει την πλήρη διαφωνία του με την σημερινή πολιτική του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι η χώρα μας χρειάζεται μια νέα προοδευτική στρατηγική που να διασφαλίζει την Ευρωπαϊκή προοπτική της.

Η Γραμματεία ΝΟΕΣ στην ανακοίνωσή της δεν χαρίζεται στον πρώην Γραμματέα τονίζοντας πως με καθυστέρηση δέκα μηνών κατάλαβε ότι έχουν καταργηθεί όλα τα κομματικά όργανα τα οποία ουσιαστικά δεν λειτουργούσαν.

 

Και η ανακοίνωση συνεχίζει στο ίδιο επιθετικό ύφος:

Είναι επίσης απορίας άξιον, πως τώρα που έχει ξεκινήσει ο προσυνεδριακός διάλογος, τώρα που όλα τα ιδεολογικά, πολιτικά, οργανωτικά και καταστατικά ζητήματα του ΠΑΣΟΚ είναι σε διαβούλευση – τώρα που έχει ξεκινήσει μια συλλογική και επίπονη προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και την δημιουργία ενός σύγχρονου σοσιαλιστικού, δημοκρατικού ευρωπαϊκού κόμματος, ο πρώην γραμματέας θυμήθηκε να υποβάλλει την παραίτησή του σε «δημόσια θέα και κρίση».

   Και τέλος, είναι απορίας άξιον να απαρνείται και να καταδικάζει, τώρα, την πολιτική που υπηρέτησε ως γραμματέας μέχρι τις τελευταίες εκλογές, θεωρώντας την αδιέξοδη και επιζήμια για τον τόπο.

   Όσον αφορά τα οφειλόμενα ως προς την τεχνική γραμματεία της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ, θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι έχει ήδη εξοφληθεί το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών (ΙΚΑ) και σχεδόν στο σύνολό τους οι οφειλόμενοι μισθοί. Αν είχατε παραιτηθεί νωρίτερα, πρώην γραμματέα, θα μπορούσατε να είχατε απαλλαγεί νωρίτερα από τις διαχειριστικές οικονομικές υποχρεώσεις και τον φόβο. Αλλά είναι άτοπον και πέρα από κάθε πολιτική δεοντολογία να αναφέρονται διαχειριστικά ζητήματα σε μια παραίτηση, απλά και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

   Καλό ταξίδι στις πολιτικές σου αναζητήσεις πρώην γραμματέα και σου ευχόμαστε να βρεις σύντομα το δρόμο σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ