Εμφύλια σύρραξη στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας…. Έφυγαν καρέκλες στη συνεδρίαση… Θερμό επεισόδιο και με τον τοπικό βουλευτή

node prevezas

node prevezasΣε εμφύλια σύρραξη μετατράπηκε η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, η οποία είχε ως βασικό αντικείμενο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και τις προτάσεις για τον τοπικό Δήμο.

Στη συνεδρίαση είχαν κληθεί και οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης, της παράταξης δηλαδή που είχε στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2010, οι οποίοι τελικώς έμειναν στον προθάλαμο…

Η ένταση χτύπησε κόκκινο, όταν στην αίθουσα της συνεδρίασης, εισήλθε μέλος του κόμματος με μακρά και πολυετή προσφορά… Μάλιστα από την κατηγορία εκείνων που πάντα πρόσφεραν, χωρίς ποτέ να ζητήσουν…

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του epiruspost και του pamepreveza, το εν λόγω στέλεχος είχε αρχικά έναν έντονο φραστικό διαπληκτισμό με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας Δημήτρη Τσουμάνη.

Γρήγορα όμως η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο… Τα γραφεία της ΝΟΔΕ μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης με καρέκλες και άλλα αντικείμενα να εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μέσα σ’ αυτό το κλίμα ο βουλευτής δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία του και άρχισε να εκτοξεύει απειλές και ύβρεις….

Όταν μετά από ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ διάβασε προς τα μέλη εγκύκλιο που είχε σταλεί από τα κεντρικά και η οποία ανέφερε ότι οι τοπικές οργανώσεις δεν θα έχουν καμία ανάμειξη με τις αυτοδιοικητικές εκλογές…

Ως εκ τούτου δεν υπήρχε πλέον αντικείμενο συζήτησης…

Αντί όμως η συνεδρίαση να λήξει, από κάποια μέλη άρχισε να ασκείται κριτική για επιλογές που έγιναν μέχρι σήμερα και είχαν ως αποτέλεσμα να καούν ορισμένες, ιδανικές κατ’ αυτούς περιπτώσεις.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο όνομα του ορθοδοντικού Τάσου Δράκου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει δεύτερη σύρραξη… Αυτή τη φορά περιορίστηκε μόνο στα λόγια…. Ο κ. Δράκος είχε θερμούς υποστηρικτές αλλά και ορκισμένους εχθρούς, όπως αποδείχθηκε από τη συζήτηση, πράγμα άλλωστε που το γνωρίζει και ο ίδιος….

Αυτό προφανώς εννοούσε με δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία στην Αθήνα είχε συμφωνήσει στην υποψηφιότητά του, όμως η απόφαση αυτή έμεινε κάπου στον Ισθμό της Κορίνθου…. Δεν έφτασε ποτέ στην Πρέβεζα…

Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες και οι πλέον αισιόδοξοι έφυγαν εμφανώς απογοητευμένοι και με την βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία τύχη στο Δήμο Πρέβεζας….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ