Εμμένει στην παραίτησή του ο Βασίλης Γιόγιακας

giogiakasΣτην παραίτηση που είχε υποβάλλει μαζί με τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, επιμένει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Γιόγιακας.

Με νέα του επιστολή προς τον Δήμαρχο και με κοινοποίηση στο Δημοτικό Συμβούλιο κάνει γνωστό ότι δεν εξέλιπαν οι λόγοι που τον είχαν υποχρεώσει στην ομαδική παραίτηση και κάνει γνωστό ότι εμμένει σ’ αυτή.

«Η βίαιη εκθεμελίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης και η αντισυνταγματική έξωθεν και υπεράνω χειραγώγηση της, πράγμα που εναντιώνεται στην ίδια τη φύση και τον προορισμό της ως πρωτογενή μορφή ανεξάρτητης τοπικής εξουσίας συνιστούν ανυπέρβλητο κώλυμα ελεύθερης άσκησης των θεσμοθετημένων δικαιωμάτων και καθηκόντων μου ως αιρετού εκπροσώπου του Δήμου Ηγουμενίτσας», αναφέρει στη νέα του επιστολή ο κ. Γιόγιακας.

Από το σύνολο του περιεχομένου της παραίτησης του κ. Γιόγιακα, τη στιγμή μάλιστα που έστω και δειλά η αυτοδιοίκηση μπαίνει σε προεκλογικό κλίμα, αυτό που διαφαίνεται είναι όχι μόνο να μην επιστρέψει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά να μην έχει καμία ανάμειξη με την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση.

Έτσι λοιπόν ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους του για τη συνεργασία που είχαν, ευχαριστεί ιδιαίτερα τα μέλη της παράταξής του και εύχεται καλή δύναμη στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ