Εκτός τόπου και χρόνου η Δημοτική Αρχή Μετσόβου

METSOBO NEAΕκτός τόπου και χρόνου φαίνεται ότι βρίσκεται η Δημοτική Αρχή Μετσόβου η οποία ονειρεύεται ακόμη αναμόρφωση του τοπίου και εκσυγχρονισμού του τόπου.

Της διαφεύγει προφανώς ότι από πλειοψηφία έχει μετατραπεί σε μειοψηφία, μετά τις αλλεπάλληλες ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών της συμβούλων και φυσικά καταγράφει στα πεπραγμένα της το μοναδικό κατόρθωμα της αδυναμίας σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου.
Έτσι λοιπόν, με μία μακροσκελή ανακοίνωση σπεύδει να απαντήσει στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, χωρίς βέβαια να δείχνει την ίδια ευαισθησία απάντησης όταν πρόκειται για άλλα θέματα, πιο σημαντικά και πιο ενδιαφέροντα.

Με αφορμή λοιπόν την κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και των ανεξάρτητων συμβούλων, η Δημοτική Αρχή απαντά με έναν λίβελο…. Και φυσικά ανακαλύπτει και πάλι τους σκοταδιστές και κρατά για τον εαυτό της τον ρόλο του αναμορφωτή και εκσυγχρονιστή!

«Η Δημοτική Αρχή Μετσόβου, από την επομένη της ορκωμοσίας της, αγωνίζεται για την αλλαγή του τοπίου του Δήμου Μετσόβου, από μια ελληνική επαρχία σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή περιοχή, αντάξια των μοντέρνων υποδομών και της μακραίωνης ιστορίας του ελληνικού και δη του τοπικού πολιτισμού. Στον αγώνα δρόμου υπάρχουν συμπαραστάτες αλλά και οι αρνητές των έργων, της ανοδικής πορείας και του εκσυγχρονισμού όλης της περιοχής του Μετσόβου», αναφέρει μεταξύ των άλλων.

Και συνεχίζει στο ίδιο ύφος και μοτίβο: Ο Δήμαρχος Μετσόβου Νίκος Τσομπίκος και τα αξιόλογα μέλη της Δημοτικής Αρχής αγωνίζονται με στόχο την αναμόρφωση του τοπίου και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Μετσόβου. Δεν είναι τυπολάτρες αλλά στοχεύουν στην ουσία των έργων που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Τέλος, οι κάθε είδους κατηγορίες που τους απευθύνονται όχι μόνο δεν τους αγγίζουν αλλά αποτελούν τίτλο τιμής ειδικά όταν προέρχονται από μίζερους, σκοταδιστές και ανεπαρκείς ως προς την τέλεση των καθηκόντων και των υποχρεώσεων τους, δημοτικούς συμβούλους.

Η τήρηση του προγράμματος, για το οποίο έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης οι κάτοικοι του Μετσόβου, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή και κώδικας τιμής τον οποίο και θα τηρήσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας, ξεπερνώντας τα εμπόδια που στήνουν οι πολιτικοί αριβίστες με τις ευκαιριακές λυκοφιλίες τους…

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής δεν δίνει καμία επί της ουσίας απάντηση σε κανένα από τα θέματα που έχουν τεθεί από την αντιπολίτευση και τους ανεξάρτητους συμβούλους. Φυσικά λείπει κάθε ίχνος αυτοκριτικής και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να απαντήσει το αυτονόητο ερώτημα: Πως κατάφερε από πλειοψηφία να μετατραπεί σε μειοψηφία…
Επί τη ευκαιρία θα αναμέναμε και μία απάντηση για τα ευτράπελα που έχουν συνοδεύσει την δημοπράτηση του αποχετευτικού δικτύου του Μετσόβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ