Εκτός Ευρώπης, δεν πήρε άδεια ο ΠΑΣ

PAS 13 2Απορρίφθηκαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οι εφέσεις των ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικού, οπότε οι δύο ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας δεν έλαβαν άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της περιόδου 2015/2016.

Αντίθετα έγιναν δεκτές οι προσφυγές των άλλων τριών ΠΑΕ που εξετάστηκαν σήμερα και συγκεκριμένα των Πλατανιά, Βέροιας και Λεβαδειακού, οι οποίες αδειοδοτήθηκαν κανονικά.

Η ανακοίνωση:

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ