Εκσυγχρονίζονται οι συναλλαγές στα ΕΛΤΑ Ζίτσας

elta zitsa

elta zitsa

Το κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Ζίτσα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος.

Εκεί συναντήθηκε με τους υπαλλήλους και τον προϊστάμενο Παύλο Κοντογιάννη και συζήτησε θέματα που αφορούν στη λειτουργία του καταστήματος με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Κοντογιάννης ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις νέες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει το κατάστημα ώστε να διευκολύνονται στις συναλλαγές τους οι κάτοικοι και να μην αναγκάζονται να μεταβαίνουν στα Ιωάννινα για να εξυπηρετηθούν.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του Ταχυδρομικού καταστήματος οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής μπορούν να πηγαίνουν στη Ζίτσα και εκτός από την αποστολή και παραλαβή επιστολών και δεμάτων μπορούν πλέον, λόγω των αυτοματοποιημένων υπηρεσιών, να πληρώνουν οφειλές προς τον ΟΑΕΕ, ΕΝΦΙΑ, φόρο εισοδήματος, παράβολο, κτηματολόγιο, εργόσημο, χρόνο ανανέωσης κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο internet.

Έτσι, επιτυγχάνεται η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής χωρίς να ταλαιπωρούνται με τη μετακίνησή τους στο κέντρο και περιμένοντας σε ατελείωτες ουρές στα κεντρικά καταστήματα των ΕΛΤΑ, των τραπεζών, των Οργανισμών.

Ο Δήμαρχος Ζίτσας από την πλευρά του δήλωσε αλληλέγγυος στην προσπάθεια που καταβάλει ο ίδιος και το προσωπικό του καταστήματος προκειμένου να προσφέρουν υπηρεσίες ακόμη υψηλότερης ποιότητας και μεγαλύτερης προστιθέμενης αξίας. «Κόντρα στις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι κάτοικοι των απομακρυσμένων από το κέντρο περιοχών, τόνισε ο κ. Πλιάκος, τα ΕΛΤΑ προχωρούν σε κινήσεις που θέτουν τους πελάτες και το επίπεδο εξυπηρέτησής τους στο επίκεντρο έτσι, ως Δήμος, δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε αλλά και να σταθούμε στο πλευρό τους σε οτιδήποτε μας χρειαστούν».
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ