Εκπαίδευση εθελοντών από τον Ερυθρό Σταυρό στα Γιάννινα

eerstauros

eerstauros

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από το έτος ίδρυσής του, το 1877, επιτελεί σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο που στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή ευαισθητοποιημένων πολιτών στοχεύοντας με τη δράση τους στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άρτια εκπαίδευση, τη συνεχή επιμόρφωση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων του εθελοντικού δυναμικού του απευθύνει έκκληση εθελοντικής προσφοράς ερχόμενος αντιμέτωπος με τις δυσάρεστες προκλήσεις που δημιουργεί η οικονομική κρίση.

Καλεί ενεργούς πολίτες που ενδιαφέρονται να πλουτίσουν τη ζωή τους με εμπειρίες, να αποκτήσουν γνώσεις, να διευρύνουν τις ιδιαίτερες προσωπικές τους ικανότητες και να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους μέσω ενός Παγκόσμιου Εθελοντικού Οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τον κύκλο εκπαίδευσης 2016 θα υλοποιηθεί από 17 Οκτωβρίου 2016 έως 5 Δεκεμβρίου 2016. Οι ημέρες διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος θα είναι Δευτέρα και Πέμπτη και ώρες 17:00 – 20:00 στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ιωαννίνων.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00- 14:00:

Κοινωνική Υπηρεσία Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων
Γ. Παπανδρέου 2, Παλαιό Χατζηκώστα, Μόλος
Τηλ.: 2651037417, 2651026581
e-mail : [email protected]
Πληροφορίες: Κατερίνα Ραμιώτη
Κοινωνική Λειτουργός ΕΕΣ

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ