Εκπέμπει σήμα κινδύνου η Κυανή Ακτή

akti kiani

akti kiani

Στα κακά της χάλια βρίσκεται η Κυανή Ακτή στην Πρέβεζας μιας και τους τελευταίους μήνες μετά το μπλοκάρισμα των εργασιών που είχαν ξεκινήσει για την «αναβάθμισή» της, αυτή αφέθηκε στην κυριολεξία στην τύχη της.

Εάν ανατρέξουμε στις εικόνες του καλοκαιριού που πέρασε θα δούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του δάσους είχε μετατραπεί σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ με αυτοκίνητα να φτάνουν μια ανάσα από εκεί που σκάει το κύμα, μιας και τα ξύλινα κολωνάκια είχαν απομακρυνθεί. Οι σωστές και φιλικές προς το περιβάλλον τουαλέτες ανύπαρκτες ή ελάχιστες για μια τόσο μεγάλη έκταση.

Μπορεί το έργο που είχε αρχικά σχεδιαστεί να σταμάτησε ή να ακυρώθηκε πλην όμως επιβάλλεται να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις στην περιοχή έτσι ώστε να αποτραπούν τα φαινόμενα του ανεξέλεγκτου πάρκινγκ αλλά και αυτή να γίνει πιο φιλική προς τους λουόμενους που σε λίγους μήνες θα καταφθάνουν κατά εκατοντάδες, σε παραλία μια ανάσα από την καρδιά της πόλης.

Και οι παρεμβάσεις δεν αρκούν μόνο για τα μάτια του… κόσμου και της Γαλάζιας Σημαίας που σε λίγους μήνες θα τοποθετηθεί…
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ