Εκδηλώσεις των Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου

TEI HPEIROY

TEI HPEIROYΤο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ¨Καλλιεργώντας δεξιότητες¨, διοργανώνει δύο ανοικτές στο κοινό εκδηλώσεις, στις οποίες θα παρουσιαστούν τα λογισμικά AutoCAD και ArcGIS:

• Σε συνεργασία με τη Info Quest Technologies SA (επίσημο αντιπρόσωπο του Autocad – (Autodesk, USA) – στην Ελλάδα), μία ανοικτή στο κοινό εκδήλωση, με θέμα: «Το AutoCAD σαν εργαλείο δημιουργίας Τεχνικού Σχεδίου για Φοιτητές και Επαγγελματίες Γεωτεχνικούς & Μηχανικούς».

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Ηπείρου στην Τεχνόπολη Κωστακιών Άρτας και ώρα 13:00 – 16:00.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

• Σε συνεργασία με τη Marathon Data Systems (επίσημο αντιπρόσωπο του Environmental Systems Research Institute (ESRI, USA) στην Ελλάδα και τη Κύπρο), μία ανοικτή στο κοινό εκδήλωση, με θέμα: «Δυνατότητες & Εφαρμογές των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Ηπείρου στην Τεχνόπολη Κωστακιών Άρτας και ώρα 14:00 – 16:00.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ