ΕΔΕ για καθηγητή, καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση

PARENOXLHSHΆνω κάτω έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η κοινωνία της Φιλιππιάδας από τις καταγγελίες που γίνονται σε βάρος καθηγητή και αφορούν σε σεξουαλική παρενόχληση.

 

Μάλιστα για την μία περίπτωση μαθήτριας που έπεσε θύμα του ηλικιωμένου καθηγητή έχει γίνει έγγραφη καταγγελία και ήδη διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πηγές, έχει δοθεί εντολή να σταματήσει να διδάσκει ενώ η καταγγελία είναι πλέον σε γνώση και του Υπουργού Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την καταγγελία της οικογένειας της συγκεκριμένης μαθήτριας, ακολούθησε και μητέρα άλλης μαθήτριας, η οποία έτυχε να αντιμετωπίσει ανάλογο περιστατικό, πριν δύο χρόνια περίπου, αλλά είχε πεισθεί να μην προχωρήσει την καταγγελία και για την ηρεμία της κοπέλας, αλλά και για τον ίδιο τον καθηγητή.

 

Φαίνεται ότι οι συγκεκριμένες καταγγελίες ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου και οι αποκαλύψεις που αναμένεται να ακολουθήσουν εκτιμάται ότι θα είναι πολλές.

Πέραν όλων αυτών έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι με αφορμή την συγκεκριμένη καταγγελία, έχουν προκύψει και άλλες που αφορούν τη δραστηριότητα καθηγητών της δημόσιας εκπαίδευσης οι οποίοι παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα. Απομένει και οι καταγγελίες αυτές να ερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ