Εγκαίνια την Τετάρτη στο Υπνωτήριο Αστέγων

KEKOP IOANNINAΤην Τετάρτη 2 Απριλίου, στις δώδεκα το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στο Υπνωτήριο Αστέγων. Πρόκειται για μία νέα δομή που ετοίμασε ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών με στόχο να καλύψει βασικές ανάγκες συνανθρώπων που είναι άστεγοι.

Το Υπνωτήριο Αστέγων βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚΩΠ οι οποίες διαμορφώθηκαν κατάλληλα. Στα δωμάτια που έχουν ανακαινιστεί και εκσυγχρονιστεί πλήρως μπορούν να φιλοξενηθούν 22 άτομα.

 

Όπως έχει τονίσει ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης, ο Οργανισμός μέσα από τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει και τις δράσεις που αναπτύσσει, επιχειρεί να ανταποκριθεί σε ένα πλήθος προβλημάτων που προκλήθηκαν από την οικονομική κρίση.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Την Παρασκευή 4 Απριλίου, στις δώδεκα το μεσημέρι, ο ΟΚΠΑΠΑ θα κάνει τα εγκαίνια του παραρτήματος του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης στην Κατσικά.

Το κατάστημα φιλοξενείται σε χώρο κάτω από την εκκλησία.

Τέλος τη Δευτέρα 31 Μαρτίου, στις δώδεκα το μεσημέρι, θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου παραρτήματος του ΚΑΠΗ στην τοπική κοινότητα Βασιλικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ