Είχε κάνει την κομπίνα… επάγγελμα!

APATEONAS

APATEONAS

Μετά την πρόσφατη διακρίβωση της δράσης 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε διαπράξει απάτη στην περιοχή της Πρέβεζας, εξιχνιάστηκαν, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, άλλες δύο υποθέσεις απάτης.

Στην πρώτη περίπτωση, ο 35χρονος αετονύχης, κατάφερε να πείσει κάτοικο της Πρέβεζας ότι μπορεί να του διασφαλίσει δάνειο και τραπεζική κάρτα από τράπεζα της Γερμανίας.

Έτσι του πήρε το ποσό των 1200 ευρώ και βέβαια εξαφανίστηκε.

Όμως φαίνεται ότι είχε κάνει την… κομπίνα επάγγελμα!

Ειδικότερα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 35χρονος ενέχεται σε άλλες δύο υποθέσεις απάτης και συγκεκριμένα:

 Την 14-11-2015, αγόρασε δύο κινητά τηλέφωνα από κατάστημα στην Πρέβεζα, προφασιζόμενος ότι θα εξοφλούσε το αντίτιμο μέσω μεταφοράς χρημάτων από λογαριασμό του σε γερμανική τράπεζα, προσκομίζοντας παράλληλα ψευδή παραστατικά.

 Αρχές Σεπτεμβρίου 2015 στο Καλαμίτσι Πρέβεζας, αποπειράθηκε να εξαπατήσει 64χρονο ημεδαπό, δηλώνοντας ψευδώς ότι μπορούσε να μεσολαβήσει για την έκδοση δανείου από τράπεζα γερμανικών συμφερόντων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ