Δ. Γιολδάσης: Προτεραιότητα η σύνδεση Ιόνιας με Πρέβεζα

GIOLDASHS S1«Η Ιόνια Οδός είναι έργο ζωτικής σημασίας. Δημιουργεί νέες προϋποθέσεις ανάπτυξης για ολόκληρη την Ήπειρο και είναι ικανοποίηση για κάθε Ηπειρώτη να βλέπει το έργο να προχωρά. Θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένο να δρομολογηθεί άμεσα η σύνδεση της Ιόνιας με το Νομό Πρέβεζας, ώστε η περιοχή μας να ακολουθήσει τους ίδιους ρυθμούς ανάπτυξης και να εισπράξει τα οϕέλη που της αναλογούν από ένα έργο τέτοιας κλίμακας».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας Δημήτρης Γιολδάσης αμέσως μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο εργοτάξιο της Καμπής.

Ο κ. Γιολδάσης είχε την ευκαιρία να συζητήσει αναλυτικά με τον Πρωθυπουργό για την πορεία του έργου και τις αλλαγές που επιφέρει στην περιοχή, ενώ ζήτησε να προχωρήσει, χωρίς άλλες καθυστερήσεις η λύση για τη σύνδεση με την Πρέβεζα, όπως έχει προταθεί από την Περιϕέρεια Ηπείρου και τα συναρμόδια υπουργεία.

GIOLDASHS S2Σήμερα στο συγκεκριμένο έργο απασχολούνται 100 εργαζόμενοι ενώ, όπως έγινε γνωστό, από τον Μάρτιο θα αρχίσει η ασϕαλτόστρωση.

«Η Ιόνια Οδός γίνεται πραγματικότητα. Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου, ώστε να υλοποιηθεί η σύνδεση με την Πρέβεζα. Ο Νομός Πρέβεζας έχει κάνει βήματα προόδου και μπορούμε, με τη συνεργασία όλων, να κάνουμε άλματα» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο κ. Γιολδάσης.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ