Δύο παραιτήσεις «βόμβα» στον Δήμο Πάργας!

PARGA14

PARGA14

Στο… αμήν έφτασαν δύο αντιδήμαρχοι της Πάργας, οι οποίοι εδώ και λίγες ημέρες, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις.

Πρόκειται για τον Ντίνο Σπανό και τον Πέτρο Τζούρο, οι οποίοι εμμένουν στην απόφασή τους και μάλλον δεν έχουν καμία πρόθεση να παραμείνουν στις θέσεις αυτές.

Οι ανισότητες που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ Δημοτικών Ενοτήτων Φαναρίου και Πάργας, με την ζυγαριά να γυρίζει μόνιμα υπέρ της πρώτης, ήταν η αιτία για την απόφαση αυτή.

Στο δύσκολο έργο που κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας, δεν είχαν την στήριξη ούτε του δημάρχου, ούτε του δημοτικού συμβουλίου.

Η Πάργα, η καρδιά της τουριστικής Ηπείρου, η οποία είχε περάσει πολύ δύσκολα επί της προηγούμενης δημαρχίας, εξακολουθεί να έχει τεράστια προβλήματα και καθημερινές ανάγκες που πιέζουν ασφυκτικά.

Όταν σ’ αυτά δεν υπάρχει απάντηση και λύση, αναπόφευκτα έρχεται η παραίτηση. Ειδικά αν υπάρχουν και μεγάλες απαιτήσεις από τον κόσμο, αποτέλεσμα των ανάλογων υποσχέσεων που είχαν δοθεί προεκλογικά…

Δύο αντιδήμαρχοι λοιπόν από την Δημοτική Ενότητα Πάργας, έχουν δώσει τις παραιτήσεις του και μάλλον τα δύσκολα για την παράταξη του Αντώνη Νάστα και τη δημοτική αρχή ξεκίνησαν πολύ νωρίς.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ