Δωδώνη: Ζωοτροφές με επιταγές και για το γάλα…βερεσέ…

DODONH 17 7 13

DODONH 17 7 13Είναι η τρίτη ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα, για τη διάρκεια του Αυγούστου, η διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, και για τρίτη φορά μέσα στο μήνα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι συνεχίζει το βερεσέ προς τους κτηνοτρόφους της Ηπείρου…

Υπάρχει μόνο μία διαφορά…. Στην παρούσα ανακοίνωση δεν δίνει κανένα στοιχείο για το ύψος των τμηματικών καταβολών προς τους κτηνοτρόφους που ακόμη περιμένουν την εξόφληση για τον μήνα Απρίλιο.

«Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε συνεχίζει, όπως έχει ανακοινώσει, τις τμηματικές καταβολές προς τους παραγωγούς της για το εισκομιζόμενο αιγοπρόβειο γάλα του Απριλίου καταθέτοντας και σήμερα χρηματικά ποσά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Επίσης εξοφλήθηκε το σύνολο των παραγωγών με χρηματικά υπόλοιπα έως 500 ευρώ», αναφέρεται επ’ ακριβώς στην ανακοίνωση.

Κατά τα λοιπά ολοκληρώθηκε, με μεγάλη καθυστέρηση κι ύστερα από έντονες πιέσεις, η διαδικασία επεξεργασίας των αιτήσεων που υπέβαλλαν οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί – συνεργάτες της εταιρίας, για τις προκαταβολές, μετά και την παράταση που είχε δοθεί και η οποία έληξε σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Ο αριθμός των αιτήσεων ανήλθε στις 756, όσες ήταν και πέρυσι και από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η διάθεση επιταγών προς τους παραγωγούς για την προμήθεια ζωοτροφών, από όπου επιθυμούν.

Οι προκαταβολές, αφορούν έως το 50% του εισκομιζομένου ετήσιου γάλακτος στη βάση των γνωστών ποιοτικών κριτηρίων, όπως και ίσχυε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ