Δυναμική νίκης από τον Χρήστο Ντακαλέτση

NTAKALETSHSM 1To συνδυασμό και τις θέσεις της παράταξής του παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης, σε μία συγκέντρωση που έγινε στο Κρυφοβό και χαρακτηρίστηκε από τη μαζική συμμετοχή κόσμου και την αισιοδοξία της νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μέσα σε θερμό κλίμα ο κ. Ντακαλέτσης στην εισαγωγή της ομιλίας του αναφέρθηκε στη δομή της παράταξης του, «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» κι εξήγησε ότι προήλθε από τη συνένωση των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, εμπλουτισμένη με έμπειρα, καταξιωμένα, νέα και ικανά αυτοδιοικητικά στελέχη, έτοιμα να προσφέρουν ελπίδα και προοπτική στον τόπο και το δήμο. Στο σημείο αυτό τόνισε πως πολλά ικανά στελέχη έμειναν αναγκαστικά εκτός ψηφοδελτίου και ζήτησε την κατανόησή τους.

NTAKALETSHSM2

Στη συνέχεια ανέφερε με έμφαση ότι η νέα αυτοδιοικητική ομάδα χαρακτηρίζεται από παντελή έλλειψη κομματικής χροιάς καθώς και πελατειακών σχέσεων και προς πρώτιστο μέλημά της είναι η ενεργός συμμετοχή όλων, η διαφάνεια, η ισονομία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η διεκδίκηση για το κοινωνικό σύνολο και η δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης, ο σεβασμός στον πολίτη και πάνω απ όλα η σεμνότητα στο δημόσιο βίο. Παράλληλα τόνισε, πως είναι επιτακτικά αναγκαία η προσπάθεια για την αξιοποίηση του φυσικού – ιστορικού – πολιτισμικού πλούτου και του ανθρώπινου δυναμικού του δήμου.

NTAKALETSHSM3Ιδιαίτερη αναφορά, ευχαριστώντας τον για την ομόθυμη και χωρίς ιδιοτέλεια συμμετοχή και συμπόρευση με την παράταξη στον αγώνα προς τη νίκη, έκανε στον πρώην δήμαρχο Δωδώνης και επικεφαλής παράταξης της μειοψηφίας κ. Γ. Μπούκα.

Ο κ. Ντακαλετσης αναφέρθηκε και στον τρόπο διοίκησης του δήμου στα περίπου 3.5 χρόνια που προηγήθηκαν , ο όποιος χαρακτηρίζεται από αυταρχισμό, έλλειψη σεβασμού στους εκλεγμένους αλλά και στους δημότες, κυρίως όμως συγκεντρωτισμό κι έλλειψη οράματος για τον Δήμο.

NTAKALETSHSM4Η σημερινή δημοτική αρχή, όπως τόνισε ο κ.Ντακαλετσης πορεύθηκε με μόνο γνώμονα και στόχο την επανεκλογή της, σπατάλησε πολύτιμο χρόνο και ξέχασε να ασκήσει διοίκηση, αφήνοντας τις μελέτες που παρέλαβε στα συρτάρια, ενώ σχεδόν το σύνολο όσων βρίσκονταν στο στάδιο της υλοποίησης εξακολουθούν να αποτελούν απλά τίτλους μελετών. Αποτέλεσμα να απολέσει ο δήμος ευκαιρίες χρηματοδότησης ζωτικών έργων από το ΕΣΠΑ κι άλλα προγράμματα. Η συνεχής άσκηση “αντιπολίτευσης στην αντιπολίτευση”, όπως χαρακτηριστικά είπε, είχε ως σκοπό να ιδιοποιηθεί έργα που άλλοι εμπνεύστηκαν και προετοίμασαν, αφού οι ίδιοι το μόνο που έδωσαν ήταν υποσχέσεις στην πορεία προς την κάλπη…

Τέλος, ο κ. Ντακαλέτσης απεύθυνε κάλεσμα συστράτευσης προς σε όλους τους δημότες και τα μέλη της παράταξης, στον κοινό αγώνα για έναν δήμο που δεν ταυτίζεται με τα σκουπίδια, και την απραξία αλλά θα διαμορφώσει ένα μέλλον αντάξιο του ιστορικού παρελθόντος του.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ