Δυναμική κι ανθρώπινη η συγκέντρωση του Γ. Λώλου

LOLOS3 7 5Γεμάτη μέσα κι έξω ήταν η αίθουσα όπου μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος. Ο Γιάννης Λώλος, στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαίου, παρουσίασε το σύνολο των υποψηφίων του αλλά και τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης «Δύναμη Προοπτικής».

Στόχος του Γιάννη Λώλου, που έχει δημιουργήσει ήδη μία δυνατή ομάδα υποψηφίων είναι να δώσει προοπτική στο Δήμο. Ένα δήμο με τεράστιες δυνατότητες και με την καλύτερη και πιο αναπτυσσόμενη τουριστική ζώνη στα διοικητικά του όρια.

LOLOS1 7 5

Η Ηγουμενίτσα, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την πραγματική πύλη της Ελλάδας προς την Ευρώπη. Αυτό είναι το τεράστιο πλεονέκτημά μας και η προοπτική της.

Η νέα πενταετία επιφυλάσσει νέες προκλήσεις. Κι αυτές θα πρέπει να απαντηθούν με όραμα, με σχέδιο και με πρόγραμμα.

LOLOS2 7 5Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Να δίνει τη μάχη για την ανάπτυξη του τόπου και συνάμα να φροντίζει για τη βελτίωση της καθημερινότητας και για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

LOLOS 7 5Ο Γιάννης Λώλος, ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην μεγάλη εκδήλωση και δήλωση σίγουρος για τη νίκη της παράταξής του σε λίγες μέρες, σημειώνοντας ότι η νίκη αυτή θα ανοίξει μια νέα σελίδα για το δήμο, θα δώσει προοπτική στην περιοχή.

«Δυναμικά κι ανθρώπινα» άλλωστε, όπως είναι το βασικό σύνθημα του συνδυασμού.

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Ήδη, έχω δώσει εντολή στους συνεργάτες μου να συγκεντρώσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που αφορούν προτάσεις, τεχνικά δελτία, προμελέτες, μελέτες και έργα σε εξέλιξη, έτσι ώστε, σε συνεργασία με την παρούσα δημοτική αρχή, να επισπεύσουμε τις διαδικασίες για υλοποίησή τους. Με αυτό τον τρόπο, την 1η του Σεπτέμβρη θα είμαστε έτοιμοι, σε συνεργασία και με τα τοπικά διαμερίσματα, να πετύχουμε  τους στόχους μας,

•             με γνώση, αξιοπιστία και τόλμη

•             με τη μαχητικότητα και αποφασιστικότητα που απαιτούν οι καιροί

•             δυναμικά και ανθρώπινα, χωρίς εξαρτήσεις

•             για ένα Δήμο ανεξάρτητο, διεκδικητικό και πολυδιάστατο

•             για ένα Δήμο που θα κοιτάζει το μέλλον

•             για ένα Δήμο της συλλογικότητας, της συμμετοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύης

•             για ένα Δήμο με ικανότητα να προβλέπει, να προλαμβάνει και να αναπροσαρμόζεται στις διαρκείς αλλαγές των εξωτερικών και εσωτερικών δεδομένων

•             για ένα Δήμο προσιτό και ανοικτό σε όλους τους δημότες” τόνισε ο κ. Λώλος. 

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ